Tekststørrelse

PC - Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
MAC - Hold cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Imek

SmartHold

I landbruket registreres mer og mer av det som skjer i sanntid. Både innen husdyrhold og planteproduksjon er arbeidsoperasjoner, innsatsfaktorer, maskiner og utbytte vevd sammen i en stadig tettere dataflyt. Landbruket «gjennomdigitaliseres».

Teknologi for mer automatisert styring og omfattende registrering av data er på plass i mange fjøs både innen fjørfe-, svin- og melkeproduksjonen. Spørsmålet er hvordan data og teknologi kan kombineres med kunnskapen om dyrehold og fôring. Et fantastisk utgangspunkt til å forbedre produksjonen, enten det handler om lønnsomhet, dyrevelferd eller en mer fleksible arbeidshverdag for bonden. Dette er hva vi i Felleskjøpet kaller SmartHold.

SKOV FarmOnline er et SmartHold verktøy. Skov FarmOnline gir mange muligheter for å drive smartere husdyrproduksjon. Gjennom kursene nedenfor vil du finne både grunnleggende og viderekommen kurs som setter fokus på å bli bedre kjent med noen av funksjonalitetene som finnes i verktøyet, så du i enda større grad kan bruke verktøyet smart i nettopp din produksjon.

Alle tilgjengelige kurs under denne kategorien er listet nedenfor. Klikk på et kurs for å se en liste av steder og datoer for kurset.


Om du ikke finner et kurs eller en dato som passer deg, prøv et annet sted eller ta kontakt med oss slik at vi kan finne en annen løsning.


Laster, vennligst vent ......