Tekststørrelse

PC - Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
MAC - Hold cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Slik starter du e-læringskurs

Har du kjøpt et e-læringskurs starter du dette på egen pc rett i denne kursportalen. Dersom du ikke allerede er logget inn, så klikk på "Logg inn" oppe til høyre. Klikk deg deretter frem til kurset, og klikk på trekanten for å starte kurset (se bilde)

NB; Kursvinduet starter i et eget vindu. Har du popup-blokker aktivert (forgrunnsvinduer) kan ikke kursvinduet åpnes. Følg derfor med om du får en melding på skjermen du må bekrefte for å tillate at kursvinduet kan åpnes. Popup-blokker kan slåes av under innstillinger i nettleseren.

E-læringskurs på nettbrett:

Enkelte nettbrett støtter ikke kjøring av innhold slik som et e-læringskurs, men det er testet på flere nettbrett med suksess. Under innstillinger i nettleseren må blokkering av popupvinduer deaktiveres.

  • På iPad gjøres dette i "Innstillinger"-appen. Velg "Safari" i venstremenyen og deaktiver valget "Blokker popupvinduer". Når kursvinduet åpnes må du tillate kjøring av popupvinduet/forgrunnsvinduet.
  • På Android nettbrett gjøres dette i nettleser-appen som benyttes (f.eks. Chrome). Åpne innstillinger-menyen (tre prikker), velg "Innstillinger" og "Nettstedsinnstillinger". Blokkeringen skal være deaktivert. Når du forsøker å åpne et kurs vil du få spørsmål om du tillater kjøring av popupvinduet/forgrunnsvinduet. Svarer du "Ja" til dette.
Laster, vennligst vent ......